Tidlig tirsdag morgen var det enda et utenomjordisk syn som møtte Skis beboere. Lille Joakim på 5 år fant nemlig en kornsirkel av havre på kjøkkenbordet. Mamma Gunn forteller at posen med havre vanligvis står langt bak i skapet, og uten husdyr er det umulig at denne posen skal ha kunnet åpnet seg, tømt seg, samt at mønster skulle oppstå, hvilket er hvorfor hun konkluderer med at det er enda et påfunn av de nylig inntrufne romvesenene.

Hvor sikker kan du være på at dette er romvesener?

-At det er romvesener det er jeg sikker på. Jeg vet det faktisk, sier den midt-aldrende moren fra Ski.

Tror du dette er enda en del av planen deres?

-Ja, hva ellers skulle det være? Jeg mener at disse romvesenene burde kvittes seg med, fort som svint. Ja, robotene også. Menneskeheten må virkelig være naive om vi tror på at disse nye artene er her fredelig.

Så du tror altså at disse artene er smarte? Og at de er ute etter krig?

-Selvfølgelig er de smarte! Jeg har smart-lock på døra skal jeg si deg, og den heter smart-lock for en grunn! Og vet du hva? Du er nok en av de naive du, er du ikke det? Selvfølgelig er de her for krig! De har jo angrepet oss! Min sønn! Mitt hjem!

Dessverre måtte dette intervjuet avslutte tidlig grunnet et forferdelig sterkt lys som for forbi vinduene, og som skremte Mamma Gunn så mye at hun ønsket oss ut mens hun ropte at romvesnene ville ta både naboens hund og sønnen om hun fortalte mer.